29 maj 2015 21:02

29 maj 2015 21:02

Komayesh byter klubb

HANDBOLL

Önnered åkte ur elitserien, men Daniel Komayesh från Skövde gör inte laget sällskap till allsvenskan.

Den 23-årige niometersspelaren har nämligen värvats till HK Malmö, åtta i elitserien den gångna säsongen.

– Daniel är en etablerad elitseriespelare som jag vet kommer passa bra in i vårt spel. Det är en spelare med bra genombrott och bra blick för spelet. Med honom i laget får vi många alternativ på nio meter, säger tränaren Ulf Sivertsson till Sydsvenskan.

Den 23-årige niometersspelaren har nämligen värvats till HK Malmö, åtta i elitserien den gångna säsongen.

– Daniel är en etablerad elitseriespelare som jag vet kommer passa bra in i vårt spel. Det är en spelare med bra genombrott och bra blick för spelet. Med honom i laget får vi många alternativ på nio meter, säger tränaren Ulf Sivertsson till Sydsvenskan.