31 maj 2015 20:02

31 maj 2015 20:02

Falköping slog IFK

FOTBOLL: Division 2 Norra

Falköpings KIK tog tre poäng borta mot ett svårtspelat IFK Tidaholm.

Det var IFK Tidaholm som inledde starkast och tog ledningen i matchen. Gästande Falköping var dock på tårna och kvitterade matchen efter 20 spelade minuter. Med två minuter av första halvlek gjorde bortalaget sitt andra mål och fastställde halvtidsresultatet til 1–2. Falköping forsatte tåga framåt i andra men hade svårt att få utdelning. Turligt nog hade även hemmalaget svårt att producera mål och andra halvlek blev mållös, vilket innebar Falköpingseger (1–2).

– De är tuffa att möta. Men vi spelar bra och tar tre poäng, säger Falköpingstränaren Magnus Karlsson.

Mål: Victoria Lindwert, Johanna Georgsson.

Det var IFK Tidaholm som inledde starkast och tog ledningen i matchen. Gästande Falköping var dock på tårna och kvitterade matchen efter 20 spelade minuter. Med två minuter av första halvlek gjorde bortalaget sitt andra mål och fastställde halvtidsresultatet til 1–2. Falköping forsatte tåga framåt i andra men hade svårt att få utdelning. Turligt nog hade även hemmalaget svårt att producera mål och andra halvlek blev mållös, vilket innebar Falköpingseger (1–2).

– De är tuffa att möta. Men vi spelar bra och tar tre poäng, säger Falköpingstränaren Magnus Karlsson.

Mål: Victoria Lindwert, Johanna Georgsson.

  • Oscar Rickstrand