03 jun 2015 17:25

03 jun 2015 17:25

Ny ordförande i Tibro IK

ISHOCKEY

Tibro IK höll sitt årsmöte på tisdagskvällen, och då klubbade mötet fram en ny ordförande.

Ett välbesökt årsmöte valde Anna-Karin Johansson till ny ordförande och hon efterträder därmed Ingela Fagerström som tackade för sig. Johansson har tidigare varit ordförande i Tibro Konståkningsklubb.

Övriga som lämnade styrelsen var Per-Erik Strand och Mikael Johansson, deras platser fylls av Hildur Blad och Andreas Perdin.

Styrelsen i sin helhet: Anna-Karin Johansson (ordförande), Thomas Jonsson, Jan Mathiesen, Stefan Aleniusson, Hildur Blad, Andreas Perdin, Daniel Johannesson, Johanna Rosebrink, Christian Hallberg, Jenny Palm.

Ett välbesökt årsmöte valde Anna-Karin Johansson till ny ordförande och hon efterträder därmed Ingela Fagerström som tackade för sig. Johansson har tidigare varit ordförande i Tibro Konståkningsklubb.

Övriga som lämnade styrelsen var Per-Erik Strand och Mikael Johansson, deras platser fylls av Hildur Blad och Andreas Perdin.

Styrelsen i sin helhet: Anna-Karin Johansson (ordförande), Thomas Jonsson, Jan Mathiesen, Stefan Aleniusson, Hildur Blad, Andreas Perdin, Daniel Johannesson, Johanna Rosebrink, Christian Hallberg, Jenny Palm.