03 jun 2015 21:51

03 jun 2015 22:30

Tung förlust för Våmbs IF

DIVISION 2 NORRA, DAMER FOTBOLL

Ett stormigt möte som slutade med ett bistert slut för Våmb. Som faktiskt fick till spelet bättre med vinden mot sig.

– Vi diskuterade om att få till några skott men kom inte till mer än något där vi hade en i ribban som närmast. Samtidigt är det så att de flesta tjejerna måste lyfta sig lite mer, säger Roland Ward kritiskt.

Med vinden i ryggen i första halvlek fick alltså Våmb slita för att få något uträttat. Den spelstilen hanterade Skara på ett mycket bättre sätt och efter planbytet till andra halvlek kunde laget sätta matchens enda mål i mitten på halvleken.

Nästjumbon Våmb har fortsatt bara vunnit en match och efter ännu en förlust var Ward kritisk.

– Det är bara Åsa Andersén som står upp riktigt bra, men det räcker inte med en spelare, säger han och berömmer även mittbackarna Isabell Ström och Alma Sveide för sina insatser.

Ett stormigt möte som slutade med ett bistert slut för Våmb. Som faktiskt fick till spelet bättre med vinden mot sig.

– Vi diskuterade om att få till några skott men kom inte till mer än något där vi hade en i ribban som närmast. Samtidigt är det så att de flesta tjejerna måste lyfta sig lite mer, säger Roland Ward kritiskt.

Med vinden i ryggen i första halvlek fick alltså Våmb slita för att få något uträttat. Den spelstilen hanterade Skara på ett mycket bättre sätt och efter planbytet till andra halvlek kunde laget sätta matchens enda mål i mitten på halvleken.

Nästjumbon Våmb har fortsatt bara vunnit en match och efter ännu en förlust var Ward kritisk.

– Det är bara Åsa Andersén som står upp riktigt bra, men det räcker inte med en spelare, säger han och berömmer även mittbackarna Isabell Ström och Alma Sveide för sina insatser.