04 jun 2015 17:20

04 jun 2015 21:11

Jonzon långt efter täten

GOLF

Michael Jonzon fick en tung start på tävlingshelgen när Nordea Masters inleddes på torsdagen.

Skövdegolfaren, som gör sin 21:a raka start i tävlingen, hade det jobbigt på banans första nio hål där han gick fem över par, men gick tre under på de nio avslutande. Hans 74-runda gör dock att han är långt efter täten – en trio toppar på 67 slag, svenska överraskningarna Jens Dantorp och Marcus Kinhult tillsammans med britten Chris Painsley.

Tävlingen fortsätter under fredagen och Jonzon, som tävlar för Karlstads GK, bör sänka sitt resultat om han ska klara cutten.

Skövdegolfaren, som gör sin 21:a raka start i tävlingen, hade det jobbigt på banans första nio hål där han gick fem över par, men gick tre under på de nio avslutande. Hans 74-runda gör dock att han är långt efter täten – en trio toppar på 67 slag, svenska överraskningarna Jens Dantorp och Marcus Kinhult tillsammans med britten Chris Painsley.

Tävlingen fortsätter under fredagen och Jonzon, som tävlar för Karlstads GK, bör sänka sitt resultat om han ska klara cutten.