05 jun 2015 08:26

05 jun 2015 08:26

Försäsongsderby i september

Skövde IK har fått ett tillskott i sitt försäsongsschema – ett försäsongsderby mot Tibro IK.

Matchen spelas i Tibro Ishall den 3 september. SIK har även bytt datum för två av sina träningsmatcher – matchen mot allsvenska BIK Karlskoga spelas den 18 augusti i Billingehov, medan matchen mot Varberg avgörs den 7 september.

Även Tibro IK har fastställt sitt försäsongsschema. Laget inleder träningsmatchandet borta mot Mjölby den 23 augusti och spelar sju matcher med avslutning hemma mot Motala AIF den 27 september. Första hemmamatchen spelas mot Skövde IK.

Matchen spelas i Tibro Ishall den 3 september. SIK har även bytt datum för två av sina träningsmatcher – matchen mot allsvenska BIK Karlskoga spelas den 18 augusti i Billingehov, medan matchen mot Varberg avgörs den 7 september.

Även Tibro IK har fastställt sitt försäsongsschema. Laget inleder träningsmatchandet borta mot Mjölby den 23 augusti och spelar sju matcher med avslutning hemma mot Motala AIF den 27 september. Första hemmamatchen spelas mot Skövde IK.

Försäsongsschemat

Skövde IK:s träningsmatcher:

15/8: Varberg (b).

18/8: BIK Karlskoga (h).

23/8: Vimmerby (h).

28-30/8: Försäsongsturnering i Mariestad.

3/9: Tibro IK (b).

7/9: Varberg (h).

13/9: Vimmerby (b).

16/9: HC Dalen (b).

 

Tibro IK:s träningsmatcher:

23/8: Mjölby (b).

30/8: Töreboda (b).

3/9: Skövde IK (h).

5/9: Motala (b).

20/9: Mjölby (h).

23/9: Töreboda (h).

27/9: Motala (h).

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.