06 jun 2015 18:25

06 jun 2015 19:23

Lördagens fotboll

Division 5 norra:

IFK HJO–VALTORPS IF

2–1 (0–1)

IFK Hjo avgjorde sent hemma mot Valtorps IF.

– Valtorp var knappt över på vår planhalva i första halvlek och vi skapade massa chanser. Till slut fick vi äntligen utdelning och det var extra skönt att vi fick avgöra med bara sekunder kvar, säger Hjos tränare Elvedin Kusturica.

Hemmalaget gjorde annars en svag första halvlek och låg under i paus.

– Valtorp kom inte hit för att spela fotboll. De gjorde mål på sin enda chans och sedan vi fick kämpa och arbeta i uppförsbacke. Det var riktigt skönt att vi lyckades vända och det var en viktig seger för oss, säger Kusturica som var missnöjd med domaren Pasha Nasir som han ansåg inte vidtog åtgärder när gästerna förhalade spelet.

Plusbetyg till Petter Ahlander.

Mål: IFK Hjo: Tobias Rydén, Petter Ahlander.

Division 5 norra:

IFK HJO–VALTORPS IF

2–1 (0–1)

IFK Hjo avgjorde sent hemma mot Valtorps IF.

– Valtorp var knappt över på vår planhalva i första halvlek och vi skapade massa chanser. Till slut fick vi äntligen utdelning och det var extra skönt att vi fick avgöra med bara sekunder kvar, säger Hjos tränare Elvedin Kusturica.

Hemmalaget gjorde annars en svag första halvlek och låg under i paus.

– Valtorp kom inte hit för att spela fotboll. De gjorde mål på sin enda chans och sedan vi fick kämpa och arbeta i uppförsbacke. Det var riktigt skönt att vi lyckades vända och det var en viktig seger för oss, säger Kusturica som var missnöjd med domaren Pasha Nasir som han ansåg inte vidtog åtgärder när gästerna förhalade spelet.

Plusbetyg till Petter Ahlander.

Mål: IFK Hjo: Tobias Rydén, Petter Ahlander.