06 jun 2015 18:30

06 jun 2015 18:31

Våmb förlorade mot topplag

Våmbs IF stod inför en svår bortamatch på lördagseftermiddagen när Råda BK stod för motståndet i Lidköping. Bortalaget gjorde en bra match men fick vända hem poänglöst och ligger därmed kvar som nästjumbo i tabellen efter sju spelade matcher.

– Vi gör en jättebra första halvlek och spelar väldigt bra fotboll. De får en mycket billig straff som de tar ledningen på men det var deras enda målchans. Vi kvitterade sedan i slutet på halvleken och kunde ha lett med tanke på de chanser vi skapade, säger tränaren Roland Ward.

I stället bjöd gästerna på målen i den andra halvleken.

– Jag tycker synd om tjejerna som får sådana mål emot sig. Det är mer att de får målen till skänks än att de är förtjänat av dom, fortsätter Ward som ändå är hoppningsfull inför de kommande matcherna mot Tidaholm och Ulvåker.

Mål: Våmbs IF: Åsa Andersén.

Våmbs IF stod inför en svår bortamatch på lördagseftermiddagen när Råda BK stod för motståndet i Lidköping. Bortalaget gjorde en bra match men fick vända hem poänglöst och ligger därmed kvar som nästjumbo i tabellen efter sju spelade matcher.

– Vi gör en jättebra första halvlek och spelar väldigt bra fotboll. De får en mycket billig straff som de tar ledningen på men det var deras enda målchans. Vi kvitterade sedan i slutet på halvleken och kunde ha lett med tanke på de chanser vi skapade, säger tränaren Roland Ward.

I stället bjöd gästerna på målen i den andra halvleken.

– Jag tycker synd om tjejerna som får sådana mål emot sig. Det är mer att de får målen till skänks än att de är förtjänat av dom, fortsätter Ward som ändå är hoppningsfull inför de kommande matcherna mot Tidaholm och Ulvåker.

Mål: Våmbs IF: Åsa Andersén.