07 jun 2015 14:24

07 jun 2015 18:56

Skövde AIK spräckte Trollhättans segersvit

Skövde AIK tog hål på Trollhättans segersvit när man vann hemma på Södermalms IP.

Såväl SAIK som Trollhättan spelade i ettan förra säsongen, men nu huserar de båda i division 2 där Trollhättan fått en kanonstart med tio raka segrar. Sviten sprack dock i den elfte omgången när SAIK vann med 2-1 efter två mål av Sargon Abraham. Hemmalaget ledde med 2-0, men slutet blev onödigt jämnt när Trollhättan reducerade. SAIK höll dock undan och tog rättvist tre poäng.

SLA fanns på plats och rapporterarde direkt från Södermalms IP. Här nedan kan du se rapporteringen.

 

Såväl SAIK som Trollhättan spelade i ettan förra säsongen, men nu huserar de båda i division 2 där Trollhättan fått en kanonstart med tio raka segrar. Sviten sprack dock i den elfte omgången när SAIK vann med 2-1 efter två mål av Sargon Abraham. Hemmalaget ledde med 2-0, men slutet blev onödigt jämnt när Trollhättan reducerade. SAIK höll dock undan och tog rättvist tre poäng.

SLA fanns på plats och rapporterarde direkt från Södermalms IP. Här nedan kan du se rapporteringen.