08 jun 2015 21:30

08 jun 2015 21:55

Måndagskvällens fotboll

Division 4 norra:

IFK TROLLHÄTTAN–SKULTORPS IF

1–1 (0–0)

IFK Trollhättan och Skultorps IF delade på poängen i mötet på Kamratgårdens IP.

Efter en mållös första halvlek tog Skultorp ledningen genom Daniel Stomberg och i det läget hade gästerna tre poäng. Men sju minuter före full tid kvitterade hemmalaget och därmed fick Skultorp nöja sig med en poäng.

– De är hetare än oss under de första 20 minuterna men sedan kommer vi in i matchen mer och mer. Det var en jämn och chansfattig första halvlek, säger tränaren Oskar Öst som sedan allstå fick se sitt lag ta ledningen.

– Det var en djupledsboll från Anders Danielsson som Daniel Stomberg blir fri på. Han rundar målvakten men sedan räddar en av deras backar på mållinjen. Som tur var fick han en chans till och då satte han dit bollen, fortsätter Öst.

Skultorp hade chanser att utöka ledningen men i stället kvitterade hemmalaget på en hörna, ett mål som enligt Öst mer var av slumpens karaktär.

– En poäng borta mot Trollhättan som är ett bra hemmalag var på förhand bra. Men det är lite surt att bara får oavgjort när vi leder så lägen, säger Öst och ger Atthasit Koknok och Daniel Dahlbom plusbetyg.

Mål: Skultorps IF: Daniel Stomberg.

 

TIDAHOLMS GIF–EDET FK

5–1 (2–1)

Tidaholms GIF skapade mest i den första halvleken och efter 24 minuters spel kunde laget ta ledningen genom Elvir Gërxhaliu. Men gästerna kvitterade till 1–1 13 minuter senare på ett slumpmässigt sätt. Innan det var dags för halvtidsvila på Ulvesborg hade dock hemmalaget återtagit ledningen genom Uthen Chaisamrong. TGIF fick verkligen retroaktiv utdelning då de hade flera lägen att utöka till 2–0.

I den andra halvleken utökade sedan Tarik Kudra till 3–1. Det blev till slut 5–1 och segern underlättades givetvis på slutet också av att gästerna fick en spelare utvisad med tio minuter kvar. Då kunde TGIF göra två mål i slutminuterna och således inkassera tre poäng efter en stabil insats.

Mål: Tidaholms GIF: Elvir Gërxhaliu, Uthen Chaisamrong, Tarik Kudra, Max Persson, Emil Acevedo.

 

Division 6 Mariestad:

FAGERSANNA IF–MOHOLM

2–0 (2–0)

Fagersanna IF fortsätter att övertyga i seriespelet och tog sin åttonde raka seger när de vann toppmötet med Moholm på hemmaplan.

– Vi gör en riktigt bra första halvlek där vi borde ha gjort några fler mål med vi lyckades bara få in två mål, säger tränaren Thomas Einesson som var nöjd med mycket.

I den andra halvleken var det dock inte lika bra.

– Vi börjar rätt så bra under de första tio minuterna men sedan sjunker vi ner alldeles för mycket. Det var inte alls bra men det var ändå en kontrollerande seger. Det är alltid skönt att vinna och hålla nollan och backlinjen förtjänar att lyftas fram.

Plusbetyg till fyrbackslinjen med Robin Valtersson, Sebastian Nicklasson, Jesper Valtersson, Gustav Burman i Fagersanna som skötte sig fint.

Segern innebär att Fagersanna fortsatt är obesegrade och befäster sin ställning i tabellen och gick upp på delad serieledning med Gullspång som dock har en match mer spelad.

Mål: Fagersanna: Paulo Younan, Hampus Ohlin.

 

 

Division 4 norra:

IFK TROLLHÄTTAN–SKULTORPS IF

1–1 (0–0)

IFK Trollhättan och Skultorps IF delade på poängen i mötet på Kamratgårdens IP.

Efter en mållös första halvlek tog Skultorp ledningen genom Daniel Stomberg och i det läget hade gästerna tre poäng. Men sju minuter före full tid kvitterade hemmalaget och därmed fick Skultorp nöja sig med en poäng.

– De är hetare än oss under de första 20 minuterna men sedan kommer vi in i matchen mer och mer. Det var en jämn och chansfattig första halvlek, säger tränaren Oskar Öst som sedan allstå fick se sitt lag ta ledningen.

– Det var en djupledsboll från Anders Danielsson som Daniel Stomberg blir fri på. Han rundar målvakten men sedan räddar en av deras backar på mållinjen. Som tur var fick han en chans till och då satte han dit bollen, fortsätter Öst.

Skultorp hade chanser att utöka ledningen men i stället kvitterade hemmalaget på en hörna, ett mål som enligt Öst mer var av slumpens karaktär.

– En poäng borta mot Trollhättan som är ett bra hemmalag var på förhand bra. Men det är lite surt att bara får oavgjort när vi leder så lägen, säger Öst och ger Atthasit Koknok och Daniel Dahlbom plusbetyg.

Mål: Skultorps IF: Daniel Stomberg.

 

TIDAHOLMS GIF–EDET FK

5–1 (2–1)

Tidaholms GIF skapade mest i den första halvleken och efter 24 minuters spel kunde laget ta ledningen genom Elvir Gërxhaliu. Men gästerna kvitterade till 1–1 13 minuter senare på ett slumpmässigt sätt. Innan det var dags för halvtidsvila på Ulvesborg hade dock hemmalaget återtagit ledningen genom Uthen Chaisamrong. TGIF fick verkligen retroaktiv utdelning då de hade flera lägen att utöka till 2–0.

I den andra halvleken utökade sedan Tarik Kudra till 3–1. Det blev till slut 5–1 och segern underlättades givetvis på slutet också av att gästerna fick en spelare utvisad med tio minuter kvar. Då kunde TGIF göra två mål i slutminuterna och således inkassera tre poäng efter en stabil insats.

Mål: Tidaholms GIF: Elvir Gërxhaliu, Uthen Chaisamrong, Tarik Kudra, Max Persson, Emil Acevedo.

 

Division 6 Mariestad:

FAGERSANNA IF–MOHOLM

2–0 (2–0)

Fagersanna IF fortsätter att övertyga i seriespelet och tog sin åttonde raka seger när de vann toppmötet med Moholm på hemmaplan.

– Vi gör en riktigt bra första halvlek där vi borde ha gjort några fler mål med vi lyckades bara få in två mål, säger tränaren Thomas Einesson som var nöjd med mycket.

I den andra halvleken var det dock inte lika bra.

– Vi börjar rätt så bra under de första tio minuterna men sedan sjunker vi ner alldeles för mycket. Det var inte alls bra men det var ändå en kontrollerande seger. Det är alltid skönt att vinna och hålla nollan och backlinjen förtjänar att lyftas fram.

Plusbetyg till fyrbackslinjen med Robin Valtersson, Sebastian Nicklasson, Jesper Valtersson, Gustav Burman i Fagersanna som skötte sig fint.

Segern innebär att Fagersanna fortsatt är obesegrade och befäster sin ställning i tabellen och gick upp på delad serieledning med Gullspång som dock har en match mer spelad.

Mål: Fagersanna: Paulo Younan, Hampus Ohlin.