09 jun 2015 21:20

09 jun 2015 21:25

Falköpings KIK starkast mot Ulvåker

Falköpings KIK höll för trycket och besegrade Ulvåkers IF hemma på Odenplan med 3-0 på tisdagskvällen.

DIVISION 2 NORRA

Falköpings KIK-Ulvåkers IF 3-0 (2-0)

Falköpings KIK var starkast på Odenplan och slog tillbaka Ulvåker med 3–0 (2–0).

– Vi gjorde en bra första halvlek men hade svårt att få in bollen. Vi leder ändå med 2–0 och det är klart rättvist då vi har spelet och skapar chanser. Vi fick skador och tvingades till byten som gör att de kom in i matchen i andra men totalt sett är vi nöjda, vi höll nollan och vi fortsätter att släppa in få mål, säger Falköpingstränaren Magnus Karlsson.

– I första halvlek var vi inte med i matchen och var riktigt tillbakatryckta men vi spelade upp oss och de första 20 minuterna av andra halvlek var bra. Då skapade vi en del chanser och gick och väntade på ett mål men i stället gjorde de 3–0 som var en kalldusch. Det tog lite udden av oss men tjejerna kommer ifrån matchen med hedern i behåll, tycker assisterande tränaren Linda Johansson.

Plusbetyg till Hanna Gånedahl och Johanna Pettersson i mittförsvaret hos gästerna. I KIK ska Frida Jansson, Johanna Georgsson, Sandra Alexandersson och målvakten Anna Agnesson lyftas fram.

Mål: Falköpings KIK: Sandra Alexandersson, Sabina Ravnell, Johanna Georgsson.

DIVISION 2 NORRA

Falköpings KIK-Ulvåkers IF 3-0 (2-0)

Falköpings KIK var starkast på Odenplan och slog tillbaka Ulvåker med 3–0 (2–0).

– Vi gjorde en bra första halvlek men hade svårt att få in bollen. Vi leder ändå med 2–0 och det är klart rättvist då vi har spelet och skapar chanser. Vi fick skador och tvingades till byten som gör att de kom in i matchen i andra men totalt sett är vi nöjda, vi höll nollan och vi fortsätter att släppa in få mål, säger Falköpingstränaren Magnus Karlsson.

– I första halvlek var vi inte med i matchen och var riktigt tillbakatryckta men vi spelade upp oss och de första 20 minuterna av andra halvlek var bra. Då skapade vi en del chanser och gick och väntade på ett mål men i stället gjorde de 3–0 som var en kalldusch. Det tog lite udden av oss men tjejerna kommer ifrån matchen med hedern i behåll, tycker assisterande tränaren Linda Johansson.

Plusbetyg till Hanna Gånedahl och Johanna Pettersson i mittförsvaret hos gästerna. I KIK ska Frida Jansson, Johanna Georgsson, Sandra Alexandersson och målvakten Anna Agnesson lyftas fram.

Mål: Falköpings KIK: Sandra Alexandersson, Sabina Ravnell, Johanna Georgsson.