09 jun 2015 22:10

09 jun 2015 22:14

Målvakt klar för Ulvåkers IF

FOTBOLL

Isak Carling byter IFK Skövde mot Ulvåkers IF. Därmed har Ulvåker löst sitt problem på målvaktsfrågan.

Ulvåker har gjort klart med en ny målvakt. Det handlar om Isak Carling, född 1996, som förstärker truppen. Han kommer närmast från spel i IFK Skövde men har Moholms SK som moderklubb.

För ett par veckor sedan valde Ulvåkers målvakt Charlie Mårtensson att stiga åt sidan på grund tidsbrist. I samma veva valde Oscar Gustavsson att nappa på ett erbjudande från Mariestads BK som då de led av målvaktsbrist.

”Nu kan vi med nöje presentera lösningen på det uppkomna målvaktsproblemet. Isak Carling gjorde under veckan klart med UIF, och gör Victor Lindroth sällskap i att konkurrera om platsen som förstemålvakt i truppen”, skriver klubben på sin hemsida.

Ulvåker har gjort klart med en ny målvakt. Det handlar om Isak Carling, född 1996, som förstärker truppen. Han kommer närmast från spel i IFK Skövde men har Moholms SK som moderklubb.

För ett par veckor sedan valde Ulvåkers målvakt Charlie Mårtensson att stiga åt sidan på grund tidsbrist. I samma veva valde Oscar Gustavsson att nappa på ett erbjudande från Mariestads BK som då de led av målvaktsbrist.

”Nu kan vi med nöje presentera lösningen på det uppkomna målvaktsproblemet. Isak Carling gjorde under veckan klart med UIF, och gör Victor Lindroth sällskap i att konkurrera om platsen som förstemålvakt i truppen”, skriver klubben på sin hemsida.