11 jun 2015 10:27

11 jun 2015 10:27

Chicago utjämnade mot Tampa

ISHOCKEY

Chicago besegrade Tampa Bay med 2–1 och utjämnade till 2–2 i finalserien om Stanley Cup.

Spelmässigt var detta den sämsta finalmatchen hittills i serien och Chicago lyckades vinna en match där det var mer kamp än skönspel. Tibrosonen Anton Strålman hade näst mest speltid i Tampa (22,57), bara backkollegan Viktor Hedman (27,18) spelade mer. Strålman har haft roligare kvällar då han var inne på båda baklängesmålen.

Den femte finalen i bäst av sju spelas i Tampa natten till söndag svensk tid.

Chicago besegrade Tampa Bay med 2–1 och utjämnade till 2–2 i finalserien om Stanley Cup.

Spelmässigt var detta den sämsta finalmatchen hittills i serien och Chicago lyckades vinna en match där det var mer kamp än skönspel. Tibrosonen Anton Strålman hade näst mest speltid i Tampa (22,57), bara backkollegan Viktor Hedman (27,18) spelade mer. Strålman har haft roligare kvällar då han var inne på båda baklängesmålen.

Den femte finalen i bäst av sju spelas i Tampa natten till söndag svensk tid.