11 jun 2015 18:26

11 jun 2015 18:26

Elitserier lottade

HANDBOLL

En preliminär spelordning för damernas och herrarnas elitserie 2015/2016 har presenterats och såväl Skövde HF som IFK Skövde börjar på hemmaplan. Skövde HF har lottats mot Skuru som gick till SM-final den här säsongen medan IFK Skövde ställs mot Sävehof. Den första omgången ska vara spelad 19-20 september.

Fram till midsommar fastställs speldatum för elitserieomgångarna och sedan presenteras spikade spelordningar för de båda serierna.

En preliminär spelordning för damernas och herrarnas elitserie 2015/2016 har presenterats och såväl Skövde HF som IFK Skövde börjar på hemmaplan. Skövde HF har lottats mot Skuru som gick till SM-final den här säsongen medan IFK Skövde ställs mot Sävehof. Den första omgången ska vara spelad 19-20 september.

Fram till midsommar fastställs speldatum för elitserieomgångarna och sedan presenteras spikade spelordningar för de båda serierna.