11 jun 2015 21:26

11 jun 2015 22:13

Oklar framtid för Lechte

HANDBOLL

Målvakten Robert Lechte är osäker på sin framtid i IFK Skövde.

Under onsdagen presenterade IFK Henrik Nordlander som ny målvakt och det lämnar frågetecken kring Lechtes vara eller inte vara i klubben. Han håller dock dörren öppen för en fortsättning.

– Vi för en dialog och exakt vart vi står i dagsläget vet jag inte, men jag har en ambition att spela vidare ett år till och jag ser en möjlighet att jag spelar i IFK Skövde. Vi får se vad som händer, säger Lechte.

Värvningen av Nordlander kom inte som någon överraskning.

– Jag har vetat om att de letat efter en målvakt, konstaterar han.

Under onsdagen presenterade IFK Henrik Nordlander som ny målvakt och det lämnar frågetecken kring Lechtes vara eller inte vara i klubben. Han håller dock dörren öppen för en fortsättning.

– Vi för en dialog och exakt vart vi står i dagsläget vet jag inte, men jag har en ambition att spela vidare ett år till och jag ser en möjlighet att jag spelar i IFK Skövde. Vi får se vad som händer, säger Lechte.

Värvningen av Nordlander kom inte som någon överraskning.

– Jag har vetat om att de letat efter en målvakt, konstaterar han.