11 jun 2015 13:38

11 jun 2015 13:38

SIK börjar hemma

ISHOCKEY

Söndagen den 20 september premiär i Hockeyettan västra. Skövde IK börjar hemma mot Surahammar, har sedan Arboga borta och Lindlöven hemma. Grannen Mariestad börjar hemma mot Borlänge. Första derbyt mellan Bois och SIK spelas i Mariestad den 14 oktober. och den 25 november smäller det i Billingehov. Tolv lag ingår i serien som möts två gånger. Sista omgången spelas den 9 december innan alletten och fortsättningsserien tar vid.

Söndagen den 20 september premiär i Hockeyettan västra. Skövde IK börjar hemma mot Surahammar, har sedan Arboga borta och Lindlöven hemma. Grannen Mariestad börjar hemma mot Borlänge. Första derbyt mellan Bois och SIK spelas i Mariestad den 14 oktober. och den 25 november smäller det i Billingehov. Tolv lag ingår i serien som möts två gånger. Sista omgången spelas den 9 december innan alletten och fortsättningsserien tar vid.