13 jun 2015 18:43

13 jun 2015 18:43

Ny dubbeltitel till Isak

TENNIS

Isak Arvidsson har vunnit ännu en dubbeltitel på futuretouren.

I par med Christian Samuelsson van Hjokillen finalen i kroatiska Bol med 6–7, 6–3, 10–5 mot hemmaduon Marin Bradaric och Tomislav Draganja.

Arvidsson/Samuelsson var fjärdeseedat och tog sig till final utan setförlust. Väl där bärgades alltså titeln, Arvidssons andra för i år och tolfte totalt i dubbel på futuretouren. För 19-årige Samuelssons del var det hans första.

I par med Christian Samuelsson van Hjokillen finalen i kroatiska Bol med 6–7, 6–3, 10–5 mot hemmaduon Marin Bradaric och Tomislav Draganja.

Arvidsson/Samuelsson var fjärdeseedat och tog sig till final utan setförlust. Väl där bärgades alltså titeln, Arvidssons andra för i år och tolfte totalt i dubbel på futuretouren. För 19-årige Samuelssons del var det hans första.