14 jun 2015 14:31

14 jun 2015 14:32

Mikaela till Kristianstad

HANDBOLL

Efter sex säsonger väljer Mikaela Johansson att byta Skövde HF mot spel i elitserienykomlingen Kristianstad HK. Det skriver Skövde HF på sin hemsida.

Mikaela tränade med Kristianstad för ett tag sedan och nu är det klart att det blir en övergång. Förhoppningen är att få en större roll i sin nya klubb än den hon haft i Skövde HF. Mikaela blir den femte spelaren som lämnar SHF. Ewelina Danielsson och Thérese Islas Helgesson slutar och Michaela Ek blir proffs i Danmark och Caroline Friberg byter till H 65/Höör. På plussidan hittills finns Sofia Berndtsson (Önnered) och Linnea Efraimsson (Sävehof).

Efter sex säsonger väljer Mikaela Johansson att byta Skövde HF mot spel i elitserienykomlingen Kristianstad HK. Det skriver Skövde HF på sin hemsida.

Mikaela tränade med Kristianstad för ett tag sedan och nu är det klart att det blir en övergång. Förhoppningen är att få en större roll i sin nya klubb än den hon haft i Skövde HF. Mikaela blir den femte spelaren som lämnar SHF. Ewelina Danielsson och Thérese Islas Helgesson slutar och Michaela Ek blir proffs i Danmark och Caroline Friberg byter till H 65/Höör. På plussidan hittills finns Sofia Berndtsson (Önnered) och Linnea Efraimsson (Sävehof).