16 jun 2015 07:01

16 jun 2015 07:12

Ingen Stanley Cup-buckla i Tibro i år heller

Nej, det blev ingen Stanley Cup-vinst för Anton Strålman i år heller. Chicago var för starka och vann den sjätte matchen med 2-0 natten till tisdagen, svensk tid. Totalt 4-2.

För ett år sedan stod Tibrsonen som förlorare med sin dåvarande klubb New York Rangers.

I natt var det dags för en andra raka finalförlust när Strålman och hans Tampa Bay blev nollade av Blackhawks i Chicago. Därmed kommer inte Stanley Cup-bucklan att komma till Tibro i sommar heller. Traditionen bjuder nämligen att att de segrande spelarna får ta med trofén hem för en dag och visa upp den.

I stället blev Chicago Blackhawks NHL-mästare för tredje gången på sex år.

För ett år sedan stod Tibrsonen som förlorare med sin dåvarande klubb New York Rangers.

I natt var det dags för en andra raka finalförlust när Strålman och hans Tampa Bay blev nollade av Blackhawks i Chicago. Därmed kommer inte Stanley Cup-bucklan att komma till Tibro i sommar heller. Traditionen bjuder nämligen att att de segrande spelarna får ta med trofén hem för en dag och visa upp den.

I stället blev Chicago Blackhawks NHL-mästare för tredje gången på sex år.