18 jun 2015 09:40

18 jun 2015 09:45

Thilander uttagen till landslagsturnering

ISHOCKEY

Skellefteås Adam Thilander, 16 år och med Skövde IK som moderklubb, är uttagen i nye förbundskaptenen Tirgny Bendelins landslasgtrupp till U18 Memorial of Ivan Hlinka i Slovakien och Tjeckien i augusti.

Det är två månader kvar till U18 Memorial of Ivan Hlinka i Slovakien och Tjeckien den 8–16 augusti som är nästa säsongs första stora landslagsturnering för Småkronorna men redan nu har den nye förbundskaptenen Torgny Bendelin tagit ut vilka som ska spela.

I U18-landslagstruppen ingår Skellefteås Adam Thilander, 16 år och med Skövde IK som moderklubb.

Småkronorna kommer att spela mot Team 17, Västerås J20 och Djurgårdens J20 i Norrtälje innan turneringen som inleds den 10 augusti.

Sverige kom på fjärde plats ifjol efter förlust mot USA i bronsmatchen.

 

 

Det är två månader kvar till U18 Memorial of Ivan Hlinka i Slovakien och Tjeckien den 8–16 augusti som är nästa säsongs första stora landslagsturnering för Småkronorna men redan nu har den nye förbundskaptenen Torgny Bendelin tagit ut vilka som ska spela.

I U18-landslagstruppen ingår Skellefteås Adam Thilander, 16 år och med Skövde IK som moderklubb.

Småkronorna kommer att spela mot Team 17, Västerås J20 och Djurgårdens J20 i Norrtälje innan turneringen som inleds den 10 augusti.

Sverige kom på fjärde plats ifjol efter förlust mot USA i bronsmatchen.