21 jun 2015 18:12

21 jun 2015 21:23

Ida Lundblad vidare

BOXNING

Fridenebördiga Ida Lundblad, som sedan i januari 2015 tävlar för IF Göteborg Team Box, gick på söndagen sin första match i Europeiska spelen i Baku, Azerbadjzan och vann där mot Gamze Basar från Turkiet. Lundblad tävlar i lättvikt och alla tre domare hade svenskan som segrare, vilket betydde vinst med 3–0.

Nu är hon framme i kvartsfinal och på onsdag förmiddag möter Lundblad irländskan Katie Taylor om en plats i semifinal.

Fridenebördiga Ida Lundblad, som sedan i januari 2015 tävlar för IF Göteborg Team Box, gick på söndagen sin första match i Europeiska spelen i Baku, Azerbadjzan och vann där mot Gamze Basar från Turkiet. Lundblad tävlar i lättvikt och alla tre domare hade svenskan som segrare, vilket betydde vinst med 3–0.

Nu är hon framme i kvartsfinal och på onsdag förmiddag möter Lundblad irländskan Katie Taylor om en plats i semifinal.