22 jun 2015 21:44

22 jun 2015 21:44

FKIK ryckte till storseger

FOTBOLL: Division 2 norra

Falköpings KIK ångar på i toppen av division 2. Efter en främst bra andra halvlek besegrades Arentorp/Helås besegrades med 6–2.

Arentorp/Helås hängde med topplaget Falköpings KIK i en halvlek i mötet på Odenplan. Gästerna som kom till spel med bara sex inspelade poäng fick en bra start med ettr ledningsmål på ett distansskott redan efter 13 minuters spel. En något oväntad start på matchen.

Nu lyckades Falköping kvittera relativt snabbt, men sedan stod sig oavgjort ända fram till den första halveleksn sista sekunder då Sabina Ravnell gav FKIK ledningen.

Johanna Georgsson gjorde sedan 3–1 i början av andra halvlek och Arentorp kunder reducera. Sedan var det roliga slut för gästerna och Falköping kunde rycka undan till 6–2. Johanna Georgsson blev tremålsskytt.

Segern betyder att Falköping hänger på Råda BK i toppstriden och det är upplagt för en spännande kamp i toppstriden.

Mål: FIK: Johanna Georgsson 3, Sabina Ravnell 2, Frida Jansson.

Arentorp/Helås hängde med topplaget Falköpings KIK i en halvlek i mötet på Odenplan. Gästerna som kom till spel med bara sex inspelade poäng fick en bra start med ettr ledningsmål på ett distansskott redan efter 13 minuters spel. En något oväntad start på matchen.

Nu lyckades Falköping kvittera relativt snabbt, men sedan stod sig oavgjort ända fram till den första halveleksn sista sekunder då Sabina Ravnell gav FKIK ledningen.

Johanna Georgsson gjorde sedan 3–1 i början av andra halvlek och Arentorp kunder reducera. Sedan var det roliga slut för gästerna och Falköping kunde rycka undan till 6–2. Johanna Georgsson blev tremålsskytt.

Segern betyder att Falköping hänger på Råda BK i toppstriden och det är upplagt för en spännande kamp i toppstriden.

Mål: FIK: Johanna Georgsson 3, Sabina Ravnell 2, Frida Jansson.