23 jun 2015 17:00

23 jun 2015 17:02

Skövde SS ska simma sum-sim

SIMNING

På onsdag inleds riksfinalerna i de svenska ungdomsmästerskapen (sum-sim) i Trollhätttan och Skövde SS finns representerat med ett flertal simmare.

Främst chanser till medalj har Albin Lövgren, men även Nikki Brockmar bör ha fina möjligheter till framskjutna placeringar. De båda simmar i åldersklasserna 16-17 år och där återfinns även Erica Staflund. Emma Lundgren tävlar i 15-årsklassen och i 14 år eller yngre återfinns Tova Rosenbrink och Ida Lövgren.

Skövde SS deltar även i tre stycken lagkapper för flickor och där återfinns förutom redan nämna simmare även Linn Suchomel.

Främst chanser till medalj har Albin Lövgren, men även Nikki Brockmar bör ha fina möjligheter till framskjutna placeringar. De båda simmar i åldersklasserna 16-17 år och där återfinns även Erica Staflund. Emma Lundgren tävlar i 15-årsklassen och i 14 år eller yngre återfinns Tova Rosenbrink och Ida Lövgren.

Skövde SS deltar även i tre stycken lagkapper för flickor och där återfinns förutom redan nämna simmare även Linn Suchomel.