24 jun 2015 14:45

24 jun 2015 14:45

Inför Stenungsund-IFK Skövde

IFK Skövde spelar sista matchen innan sommaruppehållet när man möter Stenungsund i kväll.

IFK åkte på en hemsk smäll i bortamatchen mot Nordvärmland när man fick vända hem med hela 0–13 i bagaget. En svidande förlust och nu gäller det att IFK har skakat av sig den när man återigen är på resande fot. Den här gången vänder de blåvita kosan mot västkusten där man ska ta sig an Stenungsund.

Stenungsund har vunnit sina tre senaste matcher och kommer med god form till kvällens match, vilket knappast inte gäller IFK som fortfarande inte har vunnit i årets seriespel. En seger skulle således sitta fint nu när det väntar sommaruppehåll efter den här drabbningen. IFK Skövde har spelat tre oavgjorda matcher och en av dem kom mot just Stenungsund. Hemma på Södermalms IP blev det 2–2 i mitten på april.

Förutom förlusten drabbades IFK Skövde även av skador i torsdagens match mot Nordvärmland. Både Fredrik Andersson och Peter Eng fick kliva av och frågan är om de kan medverka mot Stenungsund.

 

 

IFK åkte på en hemsk smäll i bortamatchen mot Nordvärmland när man fick vända hem med hela 0–13 i bagaget. En svidande förlust och nu gäller det att IFK har skakat av sig den när man återigen är på resande fot. Den här gången vänder de blåvita kosan mot västkusten där man ska ta sig an Stenungsund.

Stenungsund har vunnit sina tre senaste matcher och kommer med god form till kvällens match, vilket knappast inte gäller IFK som fortfarande inte har vunnit i årets seriespel. En seger skulle således sitta fint nu när det väntar sommaruppehåll efter den här drabbningen. IFK Skövde har spelat tre oavgjorda matcher och en av dem kom mot just Stenungsund. Hemma på Södermalms IP blev det 2–2 i mitten på april.

Förutom förlusten drabbades IFK Skövde även av skador i torsdagens match mot Nordvärmland. Både Fredrik Andersson och Peter Eng fick kliva av och frågan är om de kan medverka mot Stenungsund.

 

 

FORMEN

Stenungsund: Karlslund (b) 1–0, Gauthiod (h) 2–1, Nordvärmland (b) 4–3.

Skövde: Nordvärmland (b) 0–13, Karlslund (h) 1–3, Rynninge (b) 0–4.

 

 

ÖVRIGA MATCHER

26/6: Gauthiod–Lidköping. 27/6: Tibro–Karlslund, Uddevalla–Skövde AIK, Grebbestad–Rynninge, Vänersborg–Karlstad. 28/6: Trollhättan–Nordvärmland.