26 jun 2015 15:32

26 jun 2015 15:35

Ymer möter servekanonen Karlovic

Det lär vina runt öronen på Elias Ymer i första omgången i Wimbledon. Han lottades nämligen mot Ivo Karlovic - som för en vecka sedan slog ATP-rekord i antalet servess för en tresetsmatch.

D

Den 211 centimeter långa kroaten dunkade då in hela 45 serveess i kvartsfinalen i Halle. Karlovic är 36 år och rankad 25:a i världen. Han har vunnit sex ATP-titlar genom åren. Hans bästa grand slam-resultat är kvartsfinalen i just Wimbledon 2009.

Elias Ymer tog sig till huvudturneringen (startar på måndag) efter 3–1 i set mot argentinaren Guido Pella i kvalfinal på torsdagen. Därmed kvalade han in till sin tredje raka grand slam. I såväl Australian open som Franska öppna blev det dock förlust i första omgången.

Nu ska han ta sin första grand slam-skalp. Det gäller bara att få satt i de där projektilerna från andra sidan gräsbanan ...

Här kan du se Ivo Karlovic rekordkanonad:

D

Den 211 centimeter långa kroaten dunkade då in hela 45 serveess i kvartsfinalen i Halle. Karlovic är 36 år och rankad 25:a i världen. Han har vunnit sex ATP-titlar genom åren. Hans bästa grand slam-resultat är kvartsfinalen i just Wimbledon 2009.

Elias Ymer tog sig till huvudturneringen (startar på måndag) efter 3–1 i set mot argentinaren Guido Pella i kvalfinal på torsdagen. Därmed kvalade han in till sin tredje raka grand slam. I såväl Australian open som Franska öppna blev det dock förlust i första omgången.

Nu ska han ta sin första grand slam-skalp. Det gäller bara att få satt i de där projektilerna från andra sidan gräsbanan ...

Här kan du se Ivo Karlovic rekordkanonad: