02 jul 2015 12:46

02 jul 2015 12:47

Nu är han klar för IFK Skövde

SLA skrev i förra veckan om att en ny Röxner, med förnamnet Victor, kunde vara på ingång till IFK Skövde. Nu har han skrivit på.

Charlie Röxner får alltså sällskap av sin lillebror. Victor är 22 år och kommer närmast från Karlskrona, ett lag som han var med om att föra upp i elitserien i våras. De båda har IFK Kristianstad som moderklubb.

- Vi är väldigt tighta och det ska bli kul att få spela tillsammans . Jag kommer förstås att kämpa för att få mycket speltid. Mest har jag spelat som mittnia och min förhoppning är att jag kan tillföra något och få möjlighet att vara delaktig i min position som niometersspelare, säger Victor till IFK Skövdes hemsida.

Tidigare har Victor också spelat i Sävehof. Men nu lockade en återförening med brodern samt ekonomistudier på Högskolan i Skövde.

Två av IFK:s yngre spelare har också gjort klart med ännu en säsong i A-truppen. Det handlar om 20-årige Christoffer Eriksson samt 19-årige Max Skog vilka fick en del speltid under säsongen som gick.

Charlie Röxner får alltså sällskap av sin lillebror. Victor är 22 år och kommer närmast från Karlskrona, ett lag som han var med om att föra upp i elitserien i våras. De båda har IFK Kristianstad som moderklubb.

- Vi är väldigt tighta och det ska bli kul att få spela tillsammans . Jag kommer förstås att kämpa för att få mycket speltid. Mest har jag spelat som mittnia och min förhoppning är att jag kan tillföra något och få möjlighet att vara delaktig i min position som niometersspelare, säger Victor till IFK Skövdes hemsida.

Tidigare har Victor också spelat i Sävehof. Men nu lockade en återförening med brodern samt ekonomistudier på Högskolan i Skövde.

Två av IFK:s yngre spelare har också gjort klart med ännu en säsong i A-truppen. Det handlar om 20-årige Christoffer Eriksson samt 19-årige Max Skog vilka fick en del speltid under säsongen som gick.