02 jul 2015 15:48

02 jul 2015 15:52

Skövde KIK-Rävåsen - följ matchen här

Skövde KIK spelar sista matchen innan sommaruppehållet när Rävåsen kommer till Södermalms IP.

SKIK har efter en imponerande vår haft en tyngre period med bara en poäng på de tre senaste matcherna. Nu vill man sätta en snygg punkt på vårsäsongen genom att på hemmaplan besegra Rävåsen som ligger sexa i tabellen.

SLA följer matchen som börjar klockan 19.30 på plats och här nedanför kan du följa rapporteringen.

 

SKIK har efter en imponerande vår haft en tyngre period med bara en poäng på de tre senaste matcherna. Nu vill man sätta en snygg punkt på vårsäsongen genom att på hemmaplan besegra Rävåsen som ligger sexa i tabellen.

SLA följer matchen som börjar klockan 19.30 på plats och här nedanför kan du följa rapporteringen.