02 jul 2015 18:21

02 jul 2015 18:40

Skövdespelare lirar beach-EM

HANDBOLL

Just nu pågår EM i beachhandboll i spanska Lloret de Mar och i det svenska damlandslaget återfinns Skövde HF:s Mikaela Johansson (spelar med Kristianstad från och med nästa säsong) samt förre SHF-spelaren Linda Cadario. Sverige har spelat klart gruppspelet och efter en seger mot Montenegro samt fem förluster kom laget sexa av sju lag. Mikaela Johansson har varit flitig i poängprotokollen och är lagets främste hittills med 44 poäng.

Nu väntar spel om placeringarna nio till 14 och Sverige ska i tur och ordning möta Tyskland, Schweiz och Serbien.

I herrlandslaget återfinns Countrys nyförvärv Henrik Dahlberg, men det blev idel förluster för laget i gruppspelet och nu väntar spel om placeringarna nio till tolv.

Just nu pågår EM i beachhandboll i spanska Lloret de Mar och i det svenska damlandslaget återfinns Skövde HF:s Mikaela Johansson (spelar med Kristianstad från och med nästa säsong) samt förre SHF-spelaren Linda Cadario. Sverige har spelat klart gruppspelet och efter en seger mot Montenegro samt fem förluster kom laget sexa av sju lag. Mikaela Johansson har varit flitig i poängprotokollen och är lagets främste hittills med 44 poäng.

Nu väntar spel om placeringarna nio till 14 och Sverige ska i tur och ordning möta Tyskland, Schweiz och Serbien.

I herrlandslaget återfinns Countrys nyförvärv Henrik Dahlberg, men det blev idel förluster för laget i gruppspelet och nu väntar spel om placeringarna nio till tolv.