03 jul 2015 18:00

03 jul 2015 19:53

IFK Skövde har klart med ny tränare

HANDBOLL

IFK Skövde har gjort klart med ny tränare.

Patrik Liljestrand heter mannen som ska leda de blåvita i fortsättningen.

IFK Skövde har sökt en ny tränare sedan kvalserien tog slut i början på maj, men nu har man slutligen gjort klart. Det blir Patrik Liljestrand som leder IFK Skövde fortsättningsvis och han får Joakim Ågren som assisterande tränare.

Liljestrand är en före detta målvakt som bland annat har tagit SM-guld med Ystads IF. Som tränare har han varit verksam i såväl Norge, Tyskland och Polen.

– Det ska bli en spännande utmaning att ta sig an IFK Skövde. Jag känner mig stolt över att ha fått den här möjligheten. IFK Skövde tillhör de stora klubbarna i svensk handboll, säger Patrik i ett pressmeddelande från IFK Skövde.

IFK Skövde har sökt en ny tränare sedan kvalserien tog slut i början på maj, men nu har man slutligen gjort klart. Det blir Patrik Liljestrand som leder IFK Skövde fortsättningsvis och han får Joakim Ågren som assisterande tränare.

Liljestrand är en före detta målvakt som bland annat har tagit SM-guld med Ystads IF. Som tränare har han varit verksam i såväl Norge, Tyskland och Polen.

– Det ska bli en spännande utmaning att ta sig an IFK Skövde. Jag känner mig stolt över att ha fått den här möjligheten. IFK Skövde tillhör de stora klubbarna i svensk handboll, säger Patrik i ett pressmeddelande från IFK Skövde.