03 jul 2015 19:10

03 jul 2015 19:10

Kör VM på hemmaplan

MOTOCROSS

Den elfte VM-deltävlingen i motocross körs i vanlig ordning på Glimminge motorstadion i Uddevalla under den första helgen i juli. Nicklas Gustavsson, tävlandes för Carlsborgs MK är en av de svenska förarna som kommer till start i MXGP-klassen.

– Körningen över lag har gått bra det sista så jag är redo för ett nytt VM, säger Nicklas.

Under lördagen körs kvalheat inför söndagens finaler. Inför tävlingen leder fransmannen Romain Febvre.

Den elfte VM-deltävlingen i motocross körs i vanlig ordning på Glimminge motorstadion i Uddevalla under den första helgen i juli. Nicklas Gustavsson, tävlandes för Carlsborgs MK är en av de svenska förarna som kommer till start i MXGP-klassen.

– Körningen över lag har gått bra det sista så jag är redo för ett nytt VM, säger Nicklas.

Under lördagen körs kvalheat inför söndagens finaler. Inför tävlingen leder fransmannen Romain Febvre.