03 jul 2015 21:32

03 jul 2015 21:32

SHF ute ur Partille Cup

HANDBOLL

Det är slutspelat för Skövde HF:s lag i Partille Cup. Samtliga föreningens fyra lag blev utslagna ur slutspelet på fredagen.

F 15 inledde fredagens A-slutspel med en knapp seger, 16–15 mot Flaktveit från Norge. I 16-delsfinalen väntade återigen nprskt motstånd och nu blev det klarare siffror när SHF vann med 17–10 mot Stabaek. Sedan tog dock stopp för Skövde som föll i en jämn match mot Lugi. 15–16 blev Lundalagets segersiffror.

Skövde HF:s lag i F 14 spelade också A-slutspel och inledde med att vinna med 15–5 mot Furesö från Danmark. I åttondelsfinalen mot Ikast, också fråN Danmark blev det förlust med 9–15 och därmed var Partille Cup över.

I F 13 hade Skövde HF två deltagande lag. Lag 1 gick till A-slutspel där man tog sig till 16-delsfinal. Där blev dock Heid för svårt och Göteborgarna vann med 11–6. Innan det hade Skövde HF besegrat kinas landslag med 9–8.

Det andralaget spelade B-slutspel och vann mot såväl Garodia International School från Indien (14–4) och Heid 5–4 innan det blev förlust mot Aranäs.

F 15 inledde fredagens A-slutspel med en knapp seger, 16–15 mot Flaktveit från Norge. I 16-delsfinalen väntade återigen nprskt motstånd och nu blev det klarare siffror när SHF vann med 17–10 mot Stabaek. Sedan tog dock stopp för Skövde som föll i en jämn match mot Lugi. 15–16 blev Lundalagets segersiffror.

Skövde HF:s lag i F 14 spelade också A-slutspel och inledde med att vinna med 15–5 mot Furesö från Danmark. I åttondelsfinalen mot Ikast, också fråN Danmark blev det förlust med 9–15 och därmed var Partille Cup över.

I F 13 hade Skövde HF två deltagande lag. Lag 1 gick till A-slutspel där man tog sig till 16-delsfinal. Där blev dock Heid för svårt och Göteborgarna vann med 11–6. Innan det hade Skövde HF besegrat kinas landslag med 9–8.

Det andralaget spelade B-slutspel och vann mot såväl Garodia International School från Indien (14–4) och Heid 5–4 innan det blev förlust mot Aranäs.