03 jul 2015 21:42

03 jul 2015 21:42

Svensk seger i EM

HANDBOLL

Sveriges damlandslag spelar om placeringarna nio till 14 vid beach-EM i Spanien och vann i fredagens första match mot Tyskland. Sverige vann med setsiffrorna 12–9, 19–13. Skövde HF:s Mikaela Johansson gjorde sex poäng och Linda Cadario gjorde fyra poäng. I den andra matchen blev det förlust med 10–11, 8–17 mot Schweiz. Här gjorde Mikaela Johansson sex poäng och Cadario en poäng.

En match återstår och på lördagen spelar Sverige mot Serbien. Vinner Sverige den blir man sannolikt tia på EM.

Sveriges damlandslag spelar om placeringarna nio till 14 vid beach-EM i Spanien och vann i fredagens första match mot Tyskland. Sverige vann med setsiffrorna 12–9, 19–13. Skövde HF:s Mikaela Johansson gjorde sex poäng och Linda Cadario gjorde fyra poäng. I den andra matchen blev det förlust med 10–11, 8–17 mot Schweiz. Här gjorde Mikaela Johansson sex poäng och Cadario en poäng.

En match återstår och på lördagen spelar Sverige mot Serbien. Vinner Sverige den blir man sannolikt tia på EM.