04 jul 2015 17:55

04 jul 2015 17:55

Lördagens fotboll

Division 4 Västergötland

TROLLHÄTTANS FK–TIDAHOLMS GIF

0–1 (0–1)

Tidaholms GIF fick tre härliga poäng med sig till sommaruppehållet. Ett mål precis före paus blev det enda i bortamatchen mot Trollhättan.

– Vi hade haft några bra anfall innan det, men saknat det sista lilla så det var skönt att få med sig det målet, säger TGIF:s tränare Gudmundur Magnusson.

Tidaholm gjorde en stabil insats och höll undan i den andra halvleken. Laget hade några bra lägen efter omställningar, men lyckades inte få in tvåan. I stället var det nära en kvittering på slutet, men bollen tog i stolpen.

– Det hade varit förargligt om vi hade släppt in den, konstaterar Magnusson.

Plus till hela laget, men extra plus till Matteus Shamoun.

Mål: Filip Särkijärvi Thurén.

Division 5 Västergötland norra:

SIL–VÄRING

0–1 (0–0)

Väring tog en fin skalp när man besegrade tabelltrean Sil på bortaplan. Matchen var mållös länge, men till slut lyckades bortalaget spräcka nollan. Veteranen Magnus Silverlilja slog till med ett kanonskott i krysset och blev segerhjälte för Väring.

Tränaren Jesper Magnisson var mycket belåten med insatsen och trepoängaren på Silbohof.

– Vi är riktigt nöjda. Det var en väldigt bra laginsats, stabilt bakåt så som vi haft de senaste matcherna och nu var det även bra framåt. Vi tog löpningar för varandra och jobbade järnet. Det var roligt att se, säger Magnisson som lyfter fram Silverlilja samt målvakten Carl Bergheden lite extra.

Mål: Magnus Silverlilja.

Division 4 Västergötland

TROLLHÄTTANS FK–TIDAHOLMS GIF

0–1 (0–1)

Tidaholms GIF fick tre härliga poäng med sig till sommaruppehållet. Ett mål precis före paus blev det enda i bortamatchen mot Trollhättan.

– Vi hade haft några bra anfall innan det, men saknat det sista lilla så det var skönt att få med sig det målet, säger TGIF:s tränare Gudmundur Magnusson.

Tidaholm gjorde en stabil insats och höll undan i den andra halvleken. Laget hade några bra lägen efter omställningar, men lyckades inte få in tvåan. I stället var det nära en kvittering på slutet, men bollen tog i stolpen.

– Det hade varit förargligt om vi hade släppt in den, konstaterar Magnusson.

Plus till hela laget, men extra plus till Matteus Shamoun.

Mål: Filip Särkijärvi Thurén.

Division 5 Västergötland norra:

SIL–VÄRING

0–1 (0–0)

Väring tog en fin skalp när man besegrade tabelltrean Sil på bortaplan. Matchen var mållös länge, men till slut lyckades bortalaget spräcka nollan. Veteranen Magnus Silverlilja slog till med ett kanonskott i krysset och blev segerhjälte för Väring.

Tränaren Jesper Magnisson var mycket belåten med insatsen och trepoängaren på Silbohof.

– Vi är riktigt nöjda. Det var en väldigt bra laginsats, stabilt bakåt så som vi haft de senaste matcherna och nu var det även bra framåt. Vi tog löpningar för varandra och jobbade järnet. Det var roligt att se, säger Magnisson som lyfter fram Silverlilja samt målvakten Carl Bergheden lite extra.

Mål: Magnus Silverlilja.