04 jul 2015 16:39

05 jul 2015 13:38

Foto: JOHAN ESPEFÄLT

Sista rundan för SM-golfen på Skövde GK - följ resultaten här

GOLF

Golf-SM pågår för fullt på Skövde GK där 154 par gör upp om titeln i äkta makar 100+.

Tävlingen spelas över 36 hål och de sista 18 spelas under söndagen. Då ska det avgöras vilket par som blir svensk mästare. Efter lördagens 18 hål är det delad ledning mellan Kent Nilsson och Helen Afredsson samt Marit och Claes Andersson från Lidköpings GK. De båda gick den första rundan på 73 slag. Denna kvartett går ut i ledarbollen vid halv fyra och där finns även tredjeplacerade paret Catharina Wöhlecke-Haglund och Sven Haglund, som gick den första rundan på 75 slag, återfinns.

Bakom denna trio skuggar sedan Ove och Nina Sellberg som är tre slag bakom ledarna.

Länk till resultat. Välj resultatlista mitt på sidan.

Tävlingen spelas över 36 hål och de sista 18 spelas under söndagen. Då ska det avgöras vilket par som blir svensk mästare. Efter lördagens 18 hål är det delad ledning mellan Kent Nilsson och Helen Afredsson samt Marit och Claes Andersson från Lidköpings GK. De båda gick den första rundan på 73 slag. Denna kvartett går ut i ledarbollen vid halv fyra och där finns även tredjeplacerade paret Catharina Wöhlecke-Haglund och Sven Haglund, som gick den första rundan på 75 slag, återfinns.

Bakom denna trio skuggar sedan Ove och Nina Sellberg som är tre slag bakom ledarna.

Länk till resultat. Välj resultatlista mitt på sidan.