04 jul 2015 17:33

04 jul 2015 17:33

Skövde Saints nollade mästaren

SOFTBOLL

Skövde Saints tog två sköna segrar borta mot Söder.

Det blev 13–0 och 8–4 i Saints favör.

Söder är regerande svensk mästare, men nu räckte man inte till mot Skövde som bjöd på två inspirerade insatser. Laget är för närvarande förstärkt med ytterligare en amerikanska genom Allasin Lieneck som nyligen anslutit till laget. Hon ska vara med resten av säsongen och ersätter Kelly Megee som lämnar laget i början på augusti.

Saints ställde således upp med ett starkt lag och i den första matchen var det klasskillnad mellan lagen. Skövde vann till slut med hela 13–0 efter bra spel rakt igenom. Kyle Plimpton pitchade och Söder lyckades inte slå på hennes kast.

Saints tog poäng redan tidigt och sedan rullade det på.

– En riktigt bra match. En felfri defensiv och bra slagning, summerar Priya Mohlén i Skövde Saints.

Den andra matchen blev jämnare, men återigen gick Skövde vinnande ur striden. Den här gången blev det 8–4. Saints startade bra och gick fram till 4–0, men Söder svarade och reducerade till 4–3 innan Skövde skärpte sig på nytt och drog ifrån igen.

Söder är regerande svensk mästare, men nu räckte man inte till mot Skövde som bjöd på två inspirerade insatser. Laget är för närvarande förstärkt med ytterligare en amerikanska genom Allasin Lieneck som nyligen anslutit till laget. Hon ska vara med resten av säsongen och ersätter Kelly Megee som lämnar laget i början på augusti.

Saints ställde således upp med ett starkt lag och i den första matchen var det klasskillnad mellan lagen. Skövde vann till slut med hela 13–0 efter bra spel rakt igenom. Kyle Plimpton pitchade och Söder lyckades inte slå på hennes kast.

Saints tog poäng redan tidigt och sedan rullade det på.

– En riktigt bra match. En felfri defensiv och bra slagning, summerar Priya Mohlén i Skövde Saints.

Den andra matchen blev jämnare, men återigen gick Skövde vinnande ur striden. Den här gången blev det 8–4. Saints startade bra och gick fram till 4–0, men Söder svarade och reducerade till 4–3 innan Skövde skärpte sig på nytt och drog ifrån igen.