05 jul 2015 14:05

05 jul 2015 14:05

SAIK:s Rasmus Örqvist uttagen i P17-landslaget

FOTBOLL

Skövde AIK:s anfallare Rasmus Örqvist har blivit uttagen i P 17-landslaget som har läger på Bosön mellan 5 och 10 juli.

Förbundskaptenen Claes Eriksson har tagit ut en stor grupp spelare födda 1998 och Örqvist fanns inte med i den ursprungliga truppen, men efter några återbud kallades SAIK-spelaren in i sista stund och under söndagen begav han sig upp till Stockholm. Örqvist har fått mycket speltid i division 2 och har gjort två mål i seriespelet.

Förbundskaptenen Claes Eriksson har tagit ut en stor grupp spelare födda 1998 och Örqvist fanns inte med i den ursprungliga truppen, men efter några återbud kallades SAIK-spelaren in i sista stund och under söndagen begav han sig upp till Stockholm. Örqvist har fått mycket speltid i division 2 och har gjort två mål i seriespelet.