05 jul 2015 17:29

05 jul 2015 17:29

Söndagens match

Div 6 Mariestad

HÖRNEBO–WEIMER

1–0 (1–0)

Det blev en jämn och målsnål match mellan Hörnebo och Weimer på Hörnebo IP. Ett enda mål tillverkades och det var hemmalagets Alexander Larsson som hittade rätt strax före paus. I den andra halvleken hade Hörnebo några bra chanser att utöka sin ledning. Laget lyckades dock inte göra mål och de sista fem minuterna tryckte Weimer på med långbollar, men Hörnebo stod pall och bärgade tre poäng.

– Det var skönt. Det behövde vi innan uppehållet, kommenterar Hörnebos lagledare Kenth Karlsson.

Plus till hela laget, men ett extra omnämnande till Ola Gustavsson.

Mål: Alexander Larsson.

Div 6 Mariestad

HÖRNEBO–WEIMER

1–0 (1–0)

Det blev en jämn och målsnål match mellan Hörnebo och Weimer på Hörnebo IP. Ett enda mål tillverkades och det var hemmalagets Alexander Larsson som hittade rätt strax före paus. I den andra halvleken hade Hörnebo några bra chanser att utöka sin ledning. Laget lyckades dock inte göra mål och de sista fem minuterna tryckte Weimer på med långbollar, men Hörnebo stod pall och bärgade tre poäng.

– Det var skönt. Det behövde vi innan uppehållet, kommenterar Hörnebos lagledare Kenth Karlsson.

Plus till hela laget, men ett extra omnämnande till Ola Gustavsson.

Mål: Alexander Larsson.