05 jul 2015 14:05

05 jul 2015 14:05

Sverige tolva i beach-EM

HANDBOLL

Det svenska damlandslaget med Skövde HF:s Mikael Johansson och Linda Cadario slutade på tolfte plats i beach-EM i spanska Lloret de Mar.

Laget mötte Serbien i den sista matchen och hade chansen på tionde platsen, men förlorade med setsiffrorna 14–16, 9–15, vilket betyder att man slutar tolva av 14 lag. Sverige hade greppet i det första setet och ledde med 10–8, men höll inte hela vägen utan Serbien vände och vann setet.

Mikaela Johansson fortsatte att göra mycket poäng och i den här matchen blev det tio poäng från hennes sida. Cadario gjorde tre av de svenska poängen.

 

 

 

 

 

 

Laget mötte Serbien i den sista matchen och hade chansen på tionde platsen, men förlorade med setsiffrorna 14–16, 9–15, vilket betyder att man slutar tolva av 14 lag. Sverige hade greppet i det första setet och ledde med 10–8, men höll inte hela vägen utan Serbien vände och vann setet.

Mikaela Johansson fortsatte att göra mycket poäng och i den här matchen blev det tio poäng från hennes sida. Cadario gjorde tre av de svenska poängen.