08 jul 2015 19:28

08 jul 2015 19:29

Grants visade klass

Under onsdagen avslutades SM två generationer mixed på Falköpings GK och dramatiken andra dagen uteblev när det gällde segern. John och Linn Grant från Rya GK ledde med sex slag efter den första rundan och med 74 slag andra dagen fick de 148 slag totalt, vilket var sju bättre än tvåorna Amanda och Åke Lindahl från Ulricehamns GK.

Falköpings GK:s Björn och Marie Hedberg slutade på delad åttonde plats med 166 slag totalt efter 14 över par på onsdagen.

Under onsdagen avslutades SM två generationer mixed på Falköpings GK och dramatiken andra dagen uteblev när det gällde segern. John och Linn Grant från Rya GK ledde med sex slag efter den första rundan och med 74 slag andra dagen fick de 148 slag totalt, vilket var sju bättre än tvåorna Amanda och Åke Lindahl från Ulricehamns GK.

Falköpings GK:s Björn och Marie Hedberg slutade på delad åttonde plats med 166 slag totalt efter 14 över par på onsdagen.