08 jul 2015 16:54

08 jul 2015 16:54

Lillebror Ymer till kvartsfinal i Wimbledon

TENNIS

Elias Ymer fick respass direkt i Wimbledon efter att ha kvalat in till huvudturneringen, men för lillebror Mikael som spelar i juniorturneringen går det betydligt bättre.

Efter att ha slagit ut Chan-Yeong Oh från Korea respektive Nathan Ponwith från USA i de två första omgångarna vann 16-åringen på onsdagen mot Marcelo Tomas Barrios Vera från Chile i den tredje rundan. Siffrorna blev 6–3, 6–2 och Ymer är nu klar för kvartsfinal. Där möter han spanjoren Alvaro Lopez San Martin.

Efter att ha slagit ut Chan-Yeong Oh från Korea respektive Nathan Ponwith från USA i de två första omgångarna vann 16-åringen på onsdagen mot Marcelo Tomas Barrios Vera från Chile i den tredje rundan. Siffrorna blev 6–3, 6–2 och Ymer är nu klar för kvartsfinal. Där möter han spanjoren Alvaro Lopez San Martin.