08 jul 2015 19:32

08 jul 2015 19:32

Ny tredjeplats för Julia

CYKEL: U6 Cycle Tour

Julia Karlsson från Stenstorp fortsätter att hänga med i toppen av U6 Cycle Tour i Tidaholm. Efter tre dagar ligger hon på tredje plats.

Den tredje etappen med mål i Härja var krävande ioch bjöd på utmanade åkning såväl uppför som nedför. Julia Karlsson visar bra form och åker stabilt. Efter att ha varit sexa på den första etappen har hon nu två raka tredjeplatser.

Hon skuggar den danska duon där Rikki Lönne slog till med etappseger, vilket förde henne i topp i sammandraget. Det förpassade Camilla Möllebro Pedersen till andra plats. Hon var även tvåa på etappen.

Vi kan även notera att det blev seger för Västergötland i klassen F 15-16 genom Julia Kihlbom från Kinds CK utanför Borås. Efter att ha varit elva de två inledande dagarna slog hon till med en etappseger. Här är det tjeckisk totalledning genom Markareta Hajkova. Kihlbom ligger sexa.

I herrarnas elitklass vann Hampus Anderberg från Red Hot Bliz-Merida etappen och tog över totalledningen. Falköpings Jesper Johansson kom 65:a och ligger på 56:e plats i sammandraget.

Resultaten från U 6 Cycle Tour (extern länk).

Den tredje etappen med mål i Härja var krävande ioch bjöd på utmanade åkning såväl uppför som nedför. Julia Karlsson visar bra form och åker stabilt. Efter att ha varit sexa på den första etappen har hon nu två raka tredjeplatser.

Hon skuggar den danska duon där Rikki Lönne slog till med etappseger, vilket förde henne i topp i sammandraget. Det förpassade Camilla Möllebro Pedersen till andra plats. Hon var även tvåa på etappen.

Vi kan även notera att det blev seger för Västergötland i klassen F 15-16 genom Julia Kihlbom från Kinds CK utanför Borås. Efter att ha varit elva de två inledande dagarna slog hon till med en etappseger. Här är det tjeckisk totalledning genom Markareta Hajkova. Kihlbom ligger sexa.

I herrarnas elitklass vann Hampus Anderberg från Red Hot Bliz-Merida etappen och tog över totalledningen. Falköpings Jesper Johansson kom 65:a och ligger på 56:e plats i sammandraget.

Resultaten från U 6 Cycle Tour (extern länk).