09 jul 2015 18:24

09 jul 2015 18:24

Ymer klar för semifinal

TENNIS

16-årige Mikael Ymer tog sig ännu ett steg närmare titeln i Wimbledons juniorturnering när han besegrade spanjoren Alvaro Lopez San Martin i torsdagens kvartsfinal. Ymer vann en jämn match med siffrorna 7–5, 7–6 efter att ha tagit det andra setets tiebreak med 7–3. Ymer, som ännu inte har förlorat ett set i turneringen, är nu framme i semifinal och där väntar ett helnordiskt möte då den svenske talangen ställs mot den 18-årige finländaren Patrik Niklas-Salminen.

16-årige Mikael Ymer tog sig ännu ett steg närmare titeln i Wimbledons juniorturnering när han besegrade spanjoren Alvaro Lopez San Martin i torsdagens kvartsfinal. Ymer vann en jämn match med siffrorna 7–5, 7–6 efter att ha tagit det andra setets tiebreak med 7–3. Ymer, som ännu inte har förlorat ett set i turneringen, är nu framme i semifinal och där väntar ett helnordiskt möte då den svenske talangen ställs mot den 18-årige finländaren Patrik Niklas-Salminen.