14 jul 2015 16:43

14 jul 2015 20:59

Henriksson gör comeback

HANDBOLL

Lovisa Henriksson gör comeback. Den förre Skövde HF-spelaren återvänder till Skara HF efter ett års uppehåll från handbollen på grund av studier.

– Hon har stått överst på vår önskelista sedan lång tid tillbaka och är en drömvärvning, säger ordförande Gunilla Flink i ett pressmeddelande.

Efter fyra säsonger i Skövde gick hon till Skara där hon skolades om till niometersspelare, vilket blev ett lyckat drag för alla parter.

– Jag har bara bra minnen från min föregående sejour i Skara HF och tycker det ska bli väldigt roligt att komma igång med handbollen igen. Redan då var det speciellt att spela inför Skarapubliken som jag förstått ökat ytterligare de senaste säsongerna. Visst ska vi ha högt ställda målsättningar och jag kommer göra allt jag kan för att vi ska nå upp till dem, säger hon själv.

– Hon har stått överst på vår önskelista sedan lång tid tillbaka och är en drömvärvning, säger ordförande Gunilla Flink i ett pressmeddelande.

Efter fyra säsonger i Skövde gick hon till Skara där hon skolades om till niometersspelare, vilket blev ett lyckat drag för alla parter.

– Jag har bara bra minnen från min föregående sejour i Skara HF och tycker det ska bli väldigt roligt att komma igång med handbollen igen. Redan då var det speciellt att spela inför Skarapubliken som jag förstått ökat ytterligare de senaste säsongerna. Visst ska vi ha högt ställda målsättningar och jag kommer göra allt jag kan för att vi ska nå upp till dem, säger hon själv.