16 jul 2015 21:20

16 jul 2015 21:20

Skövde HF deltar i Åhus

HANDBOLL

Åhus Beachhandboll Festival pågår för fulla muggar och på fredagen är det dags för elitlagen att träda in i turneringen.

Här är Skövde HF ett av sju lag som gör upp om vinsten tillsammans med KFUM Lundagård, Team Eslöv, Åhus Handboll, Tyresö HB Stockholm, Kristianstad HK och fjolårssegrande H65 Höör, som Skövde HF inleder mot strax efter lunch idag.

Laget består av Nora Jakobsson van Stam, Julia Ehn, Stina Karlsson, nyförvärvet Fatos Kücükyildiz, Linnea Efraimsson, Hanna Edvardsson, Sofia Berntsson och Linda Cadario som gör comeback i SHF-tröjan. Malin Håkansson är med som coach.

Här är Skövde HF ett av sju lag som gör upp om vinsten tillsammans med KFUM Lundagård, Team Eslöv, Åhus Handboll, Tyresö HB Stockholm, Kristianstad HK och fjolårssegrande H65 Höör, som Skövde HF inleder mot strax efter lunch idag.

Laget består av Nora Jakobsson van Stam, Julia Ehn, Stina Karlsson, nyförvärvet Fatos Kücükyildiz, Linnea Efraimsson, Hanna Edvardsson, Sofia Berntsson och Linda Cadario som gör comeback i SHF-tröjan. Malin Håkansson är med som coach.