19 jul 2015 15:11

19 jul 2015 15:11

Arvidsson utslagen

TENNIS

Giovanni Lapentti blev för tuff för Isak Arvidsson, som under söndagen slogs ut ur kvalspelet till Swedish open i Båstad.

Hjokillen Isak Arvidsson fick en flygande start på kvalspelet i Swedish open i Båstad. Han vann den inledande matchen stabilt (7–5, 6–0) och avancerade därmed till den andra kvalspelsomgången. Söndagens match, mot Giovanni Lapentti från Ecuador, blev dock för tuff. Lapentti, som ligger på 201 plats i världsrankingen, segrade i två raka set (6–2, 6–3) och Arvidsson nu får i stället fokusera på dubbelspelet, där han fått ett wildcard och ska spela tillsammans med Markus Eriksson.

Hjokillen Isak Arvidsson fick en flygande start på kvalspelet i Swedish open i Båstad. Han vann den inledande matchen stabilt (7–5, 6–0) och avancerade därmed till den andra kvalspelsomgången. Söndagens match, mot Giovanni Lapentti från Ecuador, blev dock för tuff. Lapentti, som ligger på 201 plats i världsrankingen, segrade i två raka set (6–2, 6–3) och Arvidsson nu får i stället fokusera på dubbelspelet, där han fått ett wildcard och ska spela tillsammans med Markus Eriksson.