19 jul 2015 18:00

19 jul 2015 18:03

JEM-seger för Bergkvist/Sjöberg

BILSPORT

Emil Bergkvist, med kartläsaren Joakim Sjöberg från Skövde, säkrade segern i FIA:s junior-EM den gångna helgen.

Trots en dålig start, där paret tilldelades ett tidstillägg, kunde Bergkvist/Sjöberg köra upp sig från sista till andra plats innan tävlingarna i Estland var slut vilket räckte till att bärga totalsegern, trots att en deltävling återstår att köra.

– Vi vill rikta ett enormt stort tack till det proffsiga teamet vi arbetar med. Vi fick till en perfekt inställning på bilen och segern av den här titeln hade inte varit möjlig utan Opel Motorsports proffsiga och seriösa insats, säger Emil Bergkvist i ett pressmeddelande.

Trots en dålig start, där paret tilldelades ett tidstillägg, kunde Bergkvist/Sjöberg köra upp sig från sista till andra plats innan tävlingarna i Estland var slut vilket räckte till att bärga totalsegern, trots att en deltävling återstår att köra.

– Vi vill rikta ett enormt stort tack till det proffsiga teamet vi arbetar med. Vi fick till en perfekt inställning på bilen och segern av den här titeln hade inte varit möjlig utan Opel Motorsports proffsiga och seriösa insats, säger Emil Bergkvist i ett pressmeddelande.