21 jul 2015 11:31

21 jul 2015 14:51

Lechte förlänger med IFK Skövde

HANDBOLL

IFK Skövdes målvakt Robert Lechte gör ytterligare en handbollssäsong för klubben. Han är överens med IFK om en fortsättning.

- Det känns skönt. Målsättningen för min del har hela tiden varit att spela vidare och nu ser jag verkligen fram emot en ny säsong, säger Lechte i ett pressmeddelande från IFK Skövde

Lechte har en lång karriär i bagaget, men 37-åringen är sugen på mer och hoppas på en bra blåvit säsong.

- Förra säsongen innebar ju stora prövningar. Nu känns det spännande med nya förutsättningar och tillsammans med nye tränaren Patrik Liljestrand ska vi spelare och föreningen tillsammans förhoppningsvis åstadkomma något riktigt bra, fortsätter Robert i pressmeddelandet.

Med Lechtes signatur på ett nytt kontrakt har IFK tre målvakter inför den kommande säsongen. Utöver Lechte finns Joakim Svensson och nyanlända Henrik Nordlander, som IFK värvade från det norska laget Nötteröy tidigare i somras.

- Det känns skönt. Målsättningen för min del har hela tiden varit att spela vidare och nu ser jag verkligen fram emot en ny säsong, säger Lechte i ett pressmeddelande från IFK Skövde

Lechte har en lång karriär i bagaget, men 37-åringen är sugen på mer och hoppas på en bra blåvit säsong.

- Förra säsongen innebar ju stora prövningar. Nu känns det spännande med nya förutsättningar och tillsammans med nye tränaren Patrik Liljestrand ska vi spelare och föreningen tillsammans förhoppningsvis åstadkomma något riktigt bra, fortsätter Robert i pressmeddelandet.

Med Lechtes signatur på ett nytt kontrakt har IFK tre målvakter inför den kommande säsongen. Utöver Lechte finns Joakim Svensson och nyanlända Henrik Nordlander, som IFK värvade från det norska laget Nötteröy tidigare i somras.

  • Oscar Rickstrand