21 jul 2015 16:25

21 jul 2015 16:27

Ymer ute ur Swedish Open

TENNIS

Swedish Open tog slut redan i den första omgången för Elias Ymer.

Han föll på tisdagen i två raka set mot brasilianaren Thomaz Bellucci.

Ymer var det största svenskhoppet i årets Swedish Open, men han hade fått en tuff lottning i 41-rankade Thomaz Bellucci som är en duktig grusspelare. Det blev också en alltför svår uppgift och brasilianaren vann med 6–4, 6–2.

Den 19-rige svensken hängde med bra i det första set och lyckades bryta Bellucci vid ett tillfälle, men släppte samtidigt ifrån sig två egna servegem och tappade setet. I det andra setet spelade brasilianaren stabilt och Ymer var inte nära att rubba honom.

I nästa omgång ställs Bellucci mot ännu en svensk då han möter Christian Lindell som i måndags tog sig vidare från den första omgången.

Ymer var det största svenskhoppet i årets Swedish Open, men han hade fått en tuff lottning i 41-rankade Thomaz Bellucci som är en duktig grusspelare. Det blev också en alltför svår uppgift och brasilianaren vann med 6–4, 6–2.

Den 19-rige svensken hängde med bra i det första set och lyckades bryta Bellucci vid ett tillfälle, men släppte samtidigt ifrån sig två egna servegem och tappade setet. I det andra setet spelade brasilianaren stabilt och Ymer var inte nära att rubba honom.

I nästa omgång ställs Bellucci mot ännu en svensk då han möter Christian Lindell som i måndags tog sig vidare från den första omgången.