24 jul 2015 19:30

24 jul 2015 19:30

Vann mot Ukraina

SOFTBOLL: Spelar om niondeplatsen

Det svenska softbollandslaget slog Ukraina (8–2) och forsätter under lördagen jakten på niondeplatsen i EM

Sverige spelade under fredagen en avgörande playoff-match i softbolls-EM i Holland. Bataljen, som spelades mot Ukraina, avgjorde om laget slutade tolva, eller fick spela om niondeplatsen under lördagen.

Efter en tuff inledning, där Ukraina gick upp i en tidig ledning, ryckte det svenska laget upp sig och lyckades vända matchen till sin fördel. Den starka avslutningen bäddade för seger och Sverige vann till slut med 8–2.

På lördagen väntar först en match mot Grekland. Vinner Sverige där möter de sedan Frankrike i en match om niondeplatsen.

Sverige spelade under fredagen en avgörande playoff-match i softbolls-EM i Holland. Bataljen, som spelades mot Ukraina, avgjorde om laget slutade tolva, eller fick spela om niondeplatsen under lördagen.

Efter en tuff inledning, där Ukraina gick upp i en tidig ledning, ryckte det svenska laget upp sig och lyckades vända matchen till sin fördel. Den starka avslutningen bäddade för seger och Sverige vann till slut med 8–2.

På lördagen väntar först en match mot Grekland. Vinner Sverige där möter de sedan Frankrike i en match om niondeplatsen.