26 jul 2015 15:10

26 jul 2015 15:10

Skövde HF tog guld

HANDBOLL

Under helgen korades den (inofficiella) svenska mästaren i Beachhandboll.

Minsta antal lag för ett officiellt SM är åtta, och då endast sex lag var anmälda till helgen spelades mästerskapet inofficiellt. Skövde HF spelade stabilt och vann båda gruppmatcherna med 2–0. SHF fortsatte sedan i samma stuk i slutspelet, då de vann kvarten, semin och finalen mot Torslanda med 2–0, för att säkra guldet.

Under helgen korades den (inofficiella) svenska mästaren i Beachhandboll.

Minsta antal lag för ett officiellt SM är åtta, och då endast sex lag var anmälda till helgen spelades mästerskapet inofficiellt. Skövde HF spelade stabilt och vann båda gruppmatcherna med 2–0. SHF fortsatte sedan i samma stuk i slutspelet, då de vann kvarten, semin och finalen mot Torslanda med 2–0, för att säkra guldet.